Gæstebog

Skriv besked...


Navn
Besked
02/02-2020
Tak for fantastisk samarbejde
Peter Stokholm
23/04-2011
Jeg er idag 28 år, og for knap 10 år siden var jeg een af Naimas unge! Naima har været stærkt medvirkende til at det idag går mig så godt;) Med stor kærlighed, dygtighed og professionalisme lærte hun mig at få styr på mig selv og hvem jeg var, hun hjalp mig og gav mig redskaber til dét at flytte hjemmefra og ud for sig selv, og støttede og opmuntrede mig til at vælge hvad vej jeg skulle gå arbejds-/uddannelsesmæssigt! Naima er en sand gave for enhver ung og med hende er man i de allerbedste hænder;)
Rebecca Wiberg
18/04-2011
Jeg har været en af "Naima's unge" og kan kun sige kærlige og gode ting om hende. At få lov at være i deres hænder er en gave og jeg er total taknemmelig for at have fået muligheden. Med hjælp fra Naima, oplevede jeg mange, mange ting om mig selv og om verden, som jeg har med i rygsækken og kan tænke tilbage på. Med hjælp fra Naima, har jeg modet til at gennemføre min uddannelse, som pædagog, fordi jeg kan. -og når jeg bliver gammel og grå vil jeg kunne sidde på vores bænk, ved åen og tænke på alle de døre, som Naima har åbnet for mig og hvor heldig jeg er, at jeg har mødt hende. TAK!
Christina Hansen
17/04-2011
Fantastisk med projekt ung-base! Som værende en af Svennes tidligere unge, og semi ung af Naima, kan jeg kun give Svenne og Naima min varmeste anbefaling. To dejlige mennesker, der udfordre men støtter på samme tid. Svenne og Naima, kæmpe stort tillykke med projekt ung-base og held og lykke med alle jeres unge. :0) Hilsen Christina aka. Miss B Ps. Gid jeg var ung igen. *ggg*

Vita Barcelli, Pædagogisk Konsulent i Pareta
- Gammel kollega til Naima og Svenne.

Til dig som er ung: "Med Naima eller Svenne i nærheden har du mulighed for at nå dine drømme. De er to voksne, som forstår DIG. Og som er til at stole på. God fornøjelse ;-)"
 
Til samarbejdspartnere: "Hvis I har brug for professionelle samarbejdspartnere, som kender jeres behov i vanskelige sager, så har Naima og Svenne den erfaring, indsigt og handlekraft, der skal til".
 
Til Naima og Svenne: "Tillykke med den fantastiske følelse, jeg ved det giver jer, at støtte alle de unge mennesker, som møder jer gennem arbejdet med "Ung-Base". Jeg vil til enhver tid bidrage, hvis I får brug for det. Mine mest respektfulde anbefalinger til jer og held og lykke".’’
 

Marianne Hansen siger:
‘‘ Godt initiativ, jeg ønsker jer al held og lykke med jeres tilbud.
Mange hilsner Marianne’’
 

Susanne larsen siger:
‘‘ hej med jer jeg ved hvor dygtige i er, held og lykke fra mig knus fra søs’’
 

Naima og Svenne siger:  Velkommen til UngBase
Ung-base | 4600 Køge, 4652 Stevns  | Tlf.: 30133939